Verbondenheid


In leven, wonen en werken gaat het om drie dingen als we willen komen tot geluk en succes: Vertrouwen, Vitaliteit en Verbondenheid. Vertrouwen gaat om zelfvertrouwen en vertrouwen in het leven en in de ander. Vitaliteit gaat om levenskracht, energie en bezieling.

Om verbondenheid, vertrouwen en vitaliteit te bewerkstelligen en te bevorderen ontwikkelde Bert-Jan van der Mieden de volgende diensten:
  • De lezingencyclus “Noblesse Oblige”
  • Klassieke piano-improvisaties
  • Inspiratiediners

Zoals uit bijgaande referenties mag blijken word ik als spreker, dagvoorzitter en gastdocent gewaardeerd. Mijn doel daarbij is mensen te inspireren met een heldere visie op duurzame ontwikkeling en ontplooiing. En naar huis te sturen met praktische tips waar zij direct mee aan de slag kunnen.

Lezingen-cyclus “Noblesse Oblige”
Juist in deze tijd is het van belang om hoofd en hart met elkaar te verbinden en elkaar te inspireren. En is er behoefte aan nieuwe inzichten en concrete handvatten. Ieder mens is van innerlijke adel en adeldom verplicht en van daaruit kunnen we tot een duurzamere en humanere wereld komen. Het vertolken van zielenklanken leidt tot Verbondenheid. Met Vertrouwen en Vitaliteit als resultaat.

Wilt u mij boeken als spreker, diepte-interviewer of dagvoorzitter neemt u dan contact met mij op.

Inspireren en verdieping door klassieke piano-improvaties
Vanaf ongeveer mijn tiende jaar improviseer ik klassiek op de piano. Tijdens de vooropleiding op het Amsterdamsch Conservatorium merkte ik echter dat ik niet 24 uur per dag met muziek bezig wilde zijn. Lees hier wat er vervolgens gebeurde en hoe ik u of anderen ermee kan inspireren in combinatie met mijn diensten.

Voor meer informatie zie: Classic Improvisations.

Inspiratiediners
Tijdens een goed verzorgd diner van gedachten wisselen over wezenlijke thema's. Met ongeveer acht mensen die uw denkniveau en belangstelling voor het thema delen. Onder leiding van een bevlogen trainer en adviseur op het gebied van bewustwordingspsychologie en vertrouwensmanagement. Dát is een inspiratiediner! Afhankelijk van de locatie worden de diners muzikaal omlijst door klassieke piano-improvisaties.

Reactie van deelnemers: “Jij weet een klimaat van veiligheid en vertrouwen te creëren waardoor wij, die elkaar niet kenden, zeer openhartig durfden te zijn.”

“Het is zeer plezierig en zinvol om op niveau en buiten je werk om met anderen vrijuit over deze onderwerpen van gedachten te kunnen wisselen”.

Meer informatie