Een inspirerend gesprek in goed gezelschap


Tijdens een goed verzorgd diner van gedachten wisselen over wezenlijke thema's. Met ongeveer acht mensen die uw denkniveau en belangstelling voor het thema delen. Onder leiding van een bevlogen trainer en adviseur op het gebied van bewustwordingspsychologie en vertrouwensmanagement. DŠt is een inspiratiediner!

Uw tafelgenoten zijn bestuurders en leidinggevenden uit verschillende branches, zowel mannen als vrouwen. Deze diversiteit stimuleert een levendige uitwisseling van ideeŽn en ervaringen vanuit meerdere invalshoeken. Gespreksleider Bert-Jan van der Mieden zorgt voor inhoudelijke verdieping, verbinding en een openhartige sfeer. U gaat naar huis met nieuwe energie en een frisse kijk op lastige vraagstukken.

U kunt elk diner afzonderlijk volgen of de gehele cyclus van zeven diners met thematische opbouw. Neem contact met ons op voor meer informatie per thema.

1.Effectief luisteren: beter communiceren en samenwerken
2.Persoonlijk leiderschap: meer grip op uw tijd, doelen en werkplezier
3.Duurzame relaties: strategisch netwerken en een nieuwe kijk op gedrag
4.Pluriforme samenleving: diversiteit als middel voor groei en balans
5.Ondernemen in moeilijke tijden: vertrouwensmanagement als oplossing
6.Duurzaam ondernemen: zicht op uw eigen missie, visie en acties
7.Toekomstverkenning: multidisciplinair samenwerken aan een betere wereld

Voor wie: Bestuurders en leidinggevenden uit verschillende maatschappelijke disciplines, zoals bijvoorbeeld ambtenaren, commissarissen, directeuren, ondernemers, politici, staffunctionarissen en zelfstandig beroepsbeoefenaren, zoals notarissen en huisartsen.
Tijd: 17.00-21.00 uur
Locatie: Apeldoorn en omgeving of in overleg.
Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 9

Inspiratiediners op maat